mk-MKen-US
Општина
Центар


/Portals/0/EasyDNNRotator/572/News/aid2202boemska-o.jpg
Општина Центар го продолжува комплетирањето на проектот „Боемска улица 2“

Општина Центар го продолжува...

Општина Центар го продолжува комплетирањето на проектот „Боемска улица 2“

Општина Центар го продолжува комплетирањето на проектот „Боемска улица 2“

Општината  започна поставувањето на столпчиња во вид на топки од природен гранит на „Боемска 2“.
/Portals/0/EasyDNNRotator/572/News/aid22012201Слика-0001.jpg
Милионски суми општина Центар плаќала за бркањена  птици и чување на спомениците од Скопје...

Милионски суми општина Центар плаќала за...

Милионски суми општина Центар плаќала за бркањена птици и чување на спомениците од Скопје...

Милионски суми општина Центар плаќала за бркањена птици и чување на спомениците од Скопје...

Неверојатни 8.400.000 денари е вредноста на двата договори склучени во 2011-та и 2012-та година од страна на поранешното општинско раководство,...
/Portals/0/EasyDNNRotator/572/News/aid2197Feniks---web.png
ЈАВЕН ПОВИК за прибирање на барања за средства од буџет на општина Центар за програмски...

ЈАВЕН ПОВИК за прибирање на барања за...

ЈАВЕН ПОВИК за прибирање на барања за средства од буџет на општина Центар за програмски...

ЈАВЕН ПОВИК за прибирање на барања за средства од буџет на општина Центар за програмски...

Општина Центар објавува јавен повик за прибирање на барања за користење на средства од буџетот на општината наменети за финансирање на програмски...
/Portals/0/EasyDNNRotator/572/News/aid2196OC-feniks-web.png
Жерновски и еко-активистите договорија конкретни чекори против загадувањето

Жерновски и еко-активистите договорија...

Жерновски и еко-активистите договорија конкретни чекори против загадувањето

Жерновски и еко-активистите договорија конкретни чекори против загадувањето

На средбата Жерновски и еко-активистите Мерима Ебип и Владимир Ристески разговараа за преземање  конкретни мерки на краток и долг рок, кои би...
/Portals/0/EasyDNNRotator/572/News/aid2195Реконструкција---ул.-Коста-Веселинов-(1).jpg
Општина Центар комплетно ја реконструира улицата “Коста Веселинов“

Општина Центар комплетно ја реконструира...

Општина Центар комплетно ја реконструира улицата “Коста Веселинов“

Општина Центар комплетно ја реконструира улицата “Коста Веселинов“

Општина Центар комплетно ја реконструира улицата “Коста Веселинов“. По 15-тина години се вади стариот асфалт под кој беа поставени старите...
/Portals/0/EasyDNNRotator/572/News/aid2192Feniks---web.png
Соопштение 2.2.2017

Соопштение 2.2.2017

Соопштение 2.2.2017

Соопштение 2.2.2017

Општината веднаш испрати екипа за утврдување на фактичката состојба, а од страна на одговорните лица во училиштето инсталацијата е веднаш исклучена....
/Portals/0/EasyDNNRotator/572/News/aid2190Feniks---web.png
ЈАВЕН ПОВИК ЗА НАГРАДУВАЊЕ НА НАЈДОБРИ ПРОЕКТИ (БИЗНИС ПЛАНОВИ)

ЈАВЕН ПОВИК ЗА НАГРАДУВАЊЕ НА НАЈДОБРИ...

ЈАВЕН ПОВИК ЗА НАГРАДУВАЊЕ НА НАЈДОБРИ ПРОЕКТИ (БИЗНИС ПЛАНОВИ)

ЈАВЕН ПОВИК ЗА НАГРАДУВАЊЕ НА НАЈДОБРИ ПРОЕКТИ (БИЗНИС ПЛАНОВИ)

Општина Центар, во рамките на проектот “Центар за претприемништво” објавува јавен повик за наградување на изработени проекти...
/Portals/0/EasyDNNRotator/572/News/aid2178Feniks---web.png
Соопштение за повторна јавна презентација и јавна анкета по нацртот-Детален Урбанистички...

Соопштение за повторна јавна...

Соопштение за повторна јавна презентација и јавна анкета по нацртот-Детален Урбанистички...

Соопштение за повторна јавна презентација и јавна анкета по нацртот-Детален Урбанистички...

повторна јавна презентација и јавна анкета по нацртот-Детален Урбанистички План Градска Четврт ЦС 08-Локалитет Судска Палата 1.
/Portals/0/EasyDNNRotator/572/News/aid21772177FB-cover-fin.png
Центар се грижи за возрасните

Центар се грижи за возрасните

Центар се грижи за возрасните

Центар се грижи за возрасните

Жерновски и Спасев ги повикаа уште еднаш заинтересираните граѓани да ги подигнат апликаците од архивата на општината.
/Portals/0/EasyDNNRotator/572/News/aid2176Feniks---web.png
Соопштение за јавна презентација и јавна анкета по нацрт детален урбанистачки план -...

Соопштение за јавна презентација и јавна...

Соопштение за јавна презентација и јавна анкета по нацрт детален урбанистачки план -...

Соопштение за јавна презентација и јавна анкета по нацрт детален урбанистачки план -...

Се известуваат физичките и правните лица од oпфатот на Детален урбанистички план Градска четврт И 02-Ново Маало 1, Општина Центар-Скопје дека...
 

Настани

Login with admin (in Edit Mode) to unlock trial or license this copy of Tabs Pro.
 
ДОДЕЛЕНИ НАГРАДИТЕ “ФЕНИКС“ – 2014 вторник, 23 декември 20140

ДОДЕЛЕНИ НАГРАДИТЕ “ФЕНИКС“ – 2014

Градоначалникот на општина Центар, Андреј Жерновски ги додели наградите „Феникс" за остварувања  во 2014...
 
Резултати од прво коло - кошарка “Лига Центар“ вторник, 29 ноември 20160

Резултати од прво коло - кошарка “Лига Центар“

Резултати од првото коло во кошарка во овогодинешната лига Центар.

Резултати од прво коло за одбојка во Лига Центар вторник, 29 ноември 20160

Резултати од прво коло за одбојка во Лига Центар

Резултати од прво коло одбојка за девојчиња во Центар.

Старт на „Училишната спортска лига Центар“ среда, 23 ноември 20160

Старт на „Училишната спортска лига Центар“

Градоначалникот на општина Центар, Андреј Жерновски, ја отвори „Училишната спортска лига Центар“. Вкупно 336 ученици од сите 7 основни...
12345678