mk-MKen-US
Општина
Центар

Формулари

   Пребарај     
-ДокументSorted By Документ In Ascending Orderпревземи
-Барање - Заверка на нормативи за храна и пијалоциBaranjeZaNormativi.pdf
-Барање за бришење од Регистар на физички лица кои вршат угостителска дејностБарање за бришење од Регистар на физички лица кои вршат угостителска дејност.docx
-Барање за еднократна парична помош за новородено детеБарање за новороденче.pdf
-Барање за еднократна помош за тешка здравствена или материјална состојбаБарање за еднократна помош за тешка здравствена или материјална состојба.pdf
-Барање за издавање извод од ДУПbaranje izvod DUP.pdf
-Барање за изменување и дополнување на ДУПbaranje izmena DUP.pdf
-Барање за одобрување за користење на името ЦЕНТАР во новооснована фирмаBaranje za odobruvanje za koristenje na imeto CENTAR vo novoosnovana firma.pdf
-Барање за поврат на средстваbaranje za povrat na sredstva.pdf
-Барање за пренасочување на уплатени средстваbaranje za prenasocuvanje na uplateni sredstva.pdf
-Барање за пристап до информации од јавен карактерBaranje za pristap do informacii od javen karakter.pdf
Страна 1 од 3 прва   претходна   [1]  2  3  следна   последна